شناسهٔ خبر: 233392 - سرویس جاده‌ای
نسخه قابل چاپ

ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز/ مه‌گرفتگی در ارتفاعات محورهای شمالی

ترافیک سنگین مرکز مدیریت راه‌های کشور از ترافیک سنگین در محورهای چالوس و هراز و همچنین آزادراه قزوین-کرج-تهران خبر داد و اعلام کرد: محورهای چالوس و فیروزکوه در ارتفاعات با مه‌گرفتگی مواجه هستند.

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، بر اساس آخرین گزارش مرکز مدیریت راه‌های کشور، امروز یکشنبه ۵ مهر ماه، ترافیک در برخی محورهای شمالی و مسیرهای منتهی به تهران سنگین گزارش شده است.

بر اساس این گزارش، در محور چالوس در مسیر جنوب به شمال، حدفاصل پل زنگوله تا سیاه‌بیشه و محدوده‌های ولی‌آباد و هزارچم، ترافیک سنگین است. همچنین در محور هراز در مسیر رفت و برگشت، محدوده‌های گزنک و آب‌اسک با ترافیک سنگین مواجه هستند.

 تردد در محور فیروزکوه، محور قدیم تهران-بومهن، آزادراه تهران-پردیس و آزادراه قزوین-رشت در مسیر رفت و برگشت روان گزارش شده است. همچنین تردد در محور چالوس در مسیر شمال به جنوب روان است.

بر اساس اعلام مرکز مدیریت راه‌های کشور، محورهای چالوس و فیروزکوه در ارتفاعات دارای مه‌گرفتگی هستند و سایر محورهای شمالی فاقد مداخلات جوی گزارش شده‌اند.

ترافیک سنگین در مسیرهای منتهی به تهران

در سایر محورهای مواصلاتی کشور نیز ترافیک در آزادراه قزوین-کرج-تهران، حدفاصل پل فردیس تا پل کلاک، سنگین گزارش شده است.

همچنین محور شهریار-تهران در حدفاصل شهریار تا شهرقدس و آزادراه ساوه-تهران در محدوده فیروزبهرام با ترافیک سنگین مواجه هستند.

مرکز مدیریت راه‌های کشور همچنین از وقوع پدیده مه‌گرفتگی در برخی محورهای استان‌های مازندران، گلستان و گیلان خبر داده است.

آخرین به‌روزرسانی وضعیت جوی و ترافیکی محورهای مواصلاتی کشور ساعت ۹:۱۷ امروز، ۵ مهر ماه ۱۴۰۵، انجام شده است.